Miért válasszon bennünket?

Több éves programozói és grafikai tapasztalattal, külsős kollégákkal együttműködve, minden területen minőségi szolgáltatásokat nyújtunk.

Honlap készítés, Weboldal fejlesztés

Weboldal készítés

A weboldalak fejlesztésében mindig a legmodernebb technikákat alkalmazva készítünk egyedi, az ügyfél igényeire szabott oldalt. Ha Önnek a minőség a fontos, akkor egyedi weboldalra van szüksége!

WordPress weboldal

WordPress weboldalakat egyszerű, vagy új cég bemutatkozó oldalakhoz szoktunk ajánlani. Ha az idő és az ár Önnek a prioritás akkor Önnek WordPress weboldalra van szüksége.

Webáruház fejlesztés

Szeretné online árulni termékeit? Új brandet építene? Egyedi fejlesztésű webáruházaink konfigurálása és kezelése pofon egyszerű. Önnek csak a termékeit kell feltöltenie.

Responsive weboldal

Hódítson meg nagyobb célközönséget! Egyedi fejlesztésű weboldalát, webáruházát mobileszközökre is optimalizáljuk. Így bárki, bármikor, bárhonnan könnyen használhatja oldalát!

Akadálymentes weboldal

Amennyiben Önnek fontos, hogy gyengénlátó, vagy szövegfelolvasót használó látogatói is használhassák weboldalát, akkor egy kisebb fejlesztéssel akadálymentessé tesszük weboldalát.

Keresőoptimalizálás

Nem elég, hogy elkészült a weboldala, ha azt senki nem találja meg! Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek technikailag és tartalmilag is helyesen felépíteni és beállítani a weboldalát, hogy jó helyezést érjen el a keresőkben.

Többnyelvű weboldal

Nem csak Magyarország a cél? Többnyelvű weboldalak készítésével segítünk Önnek a külföldi érdeklődőket is weboldalára vonzani. Az oldalán minden egyes szöveget és tartalmat lefordíthat akárhány nyelvre.

Online fizetés

Nem szeretne bajlódni az utánvéttel, vagy az előreutalással? Mi segítünk, hogy vásárlói online, könnyen pár kattintással ki tudják fizetni webáruházában a megrendelt termékeket.

Online számlázás

Sok időt vesz igénybe a számla készítés? Mi időt spórolunk Önnek! Webáruházából pár kattintással, az adatok másolása nélkül készíthet számlákat, küldheti el e-mailben ügyfeleinek.

Facebook alkalmazás

Sok lájkolót szeretne facebook oldalára? Az Ön tevékenységi körére szabott játékot, alkalmazást készítünk, mellyel sok lájkot tud szerezni, hogy a későbbiekben minél nagyobb célközönsége legyen.

Facebook kampány

Szeretné gyorsan felpörgeti facebook oldalát? Mi segítünk a megfelelő szövegek és grafikák elkészítésében, hogy Ön minél gyorsabban megtalálja a saját célközönségét.

Facebook oldal karbantartás

Nincs ideje, vagy nincs ötlete facebook oldalára bejegyzéseket írni? Bízza ránk facebook oldalát és mi biztosítjuk Önnek a folyamatos minőségi bejegyzéseket.

Social marketing

Jelen van a twitteren, google+-n vagy egyéb helyeken? Segítünk Önnek tanácsadással, szövegírással, képszerkesztéssel vagy amire épp szüksége van a folyamatos és minőségi megjelenéshez.

Weboldal karbantartás

Kész a weboldala, webáruháza de nem tudja karbantartani? Kérjen egyedi ajánlatot weboldalának karbantartására, az adatok frissen tartására.

Weboldal elemzés

Elkészült az oldala, de nem ért el áttörő sikert a keresőkben vagy az ügyfeleinél? Kérje ajánlatunkat weboldala elemzésében! Minőségi, több oldalas leírást adunk weboldala pozitív és negatív részeiről is, mely javaslatok alapján akár mi, akár fejlesztő csapata könnyen javíthat weboldala sikerességén.

Grafikai tervezések

Design tervezés

A weboldal első és egyik legfontosabb lépése a grafikai tervezés. A design-nak tükröznie kell a cég arcát, hogy milyen színei vannak és mivel foglalkozik.

Logó tervezés

A logó nem pusztán egy szimbólum, jel. Üzenetet kell átadnia, mely látványos, könnyen megjegyezhető, emellet egyértelműen azonosítható. Mivel több hordozón is megjelenhet a logó, ezért mindenképp jól átgondoltnak, megtervezettnek kell lennie.

Arculattervezés

Az arculattervezés legfontosabb célja, egy átfogó megjelenés kialakítása, mely visszatükrözi a cég tevékenységi körét és megalapozza a cég imázsát.

Névjegykártya készítés

A névjegykártya gyakran az első benyomást alakítja ki egy cégünkről. Ez lehet az első arculati elem, mellyel ügyfeleink találkoznak. Egy jól elkészített névjegykártya sokszor helyettünk beszélhet.

Prospektus készítés

A célok mellett a tartalom meghatározásában is ügyfeleink segítségére vagyunk a tervezéstől a nyomdai kivitelezésig.

Banner készítés

Flash alapú, illetve kép alapú bannereket tervezünk. Remarketing kampányokhoz, közösségi oldalakon való megjelenéshez egyaránt készítünk bannereket, animációkat.

Naptárak, háttérképek készítése

Arculatot kiegészítő szolgáltatásunk, melyek seígségével egyedivé alakíthatjuk környezetünket.

Videó bemutató készítés

Videóösszeállításokkal emlékezetessé varázsolhatunk egy-egy rendezvényt (esküvők, szalagavatók stb.). Kíváló ajéndék is lehet, nézze meg mintabemutatónkat.

Nyomdai szolgáltatások

Digitális és offszet anyagok tervezése, előkészítése, kivitelezését vállaljuk rövid határidővel.

További kiegészítő szolgáltatások

E-mail aláírás készítés

Levelezőkre optimalizált aláírásokkal emelhetjük online megjelenésünk minőségét.

Hírlevél sablon készítés

Automatizált levélküldéskor a levelek külalakja, szerkesztése meghatározó. Igényes, modern hírlevelek tervezésével segítjük Ügyfeleinket.

Tartalom fordítás

Szövegek fordítását vállaljuk a következő nyelvekre: angol, francia, kínai, vietnámi, mongol, német, spanyol, illetve videó tolmácsolással magyar- és angol jelnyelvre.

Fényképezés

Gyakorlott és profi fényképészekkel tudjuk segíteni ügyfeleinket, a minőségi fényképek készítésében, mellyel weboldalukat vagy hirdetéseiket magasabb színvonalra tudják emelni.

Hangvágás, audio szerkeztés

Tapasztalt külsős kollégával tudunk Önnek videója, vagy weboldala alá egyedi, vagy mixelt hangokat, zenéket készíteni.

Videózás, videófelvétel

Gyakorlott külsős kollégánk szívesen segít ügyfeleinknek videók, trailerek, termék bemutatók készítésében.

"Öröm Sanyival együtt dolgozni. Az elképzelések felvázolása után remek alternatívákat mutat, segít szakmailag a helyes úton maradni. Szükség esetén erőforrásokat von be ( designer, szövegíró, fordító, honlap értékelő szoftverek ) jelentősen megkönnyítve így a megrendelő dolgát. Végül független értékelés szerint a honlap kétszer annyit ér, mint amennyit ráfordítottunk!"

− Kugel Tibor - EZ Parkolók

"Szeretjük ezt a honlapunkat , amely egyszerűségével nyugalmat közvetít , átláthatósága pedig vendégeink kényelmére szolgál!"

− Guba Erika - Mango Thai Masszázs

"Aprólékos munkával, az új két nyelvű honlapunk felépítésével könnyen kezelhető, átlátható és gyorsan megjeleníthető, ízléses tartalmi és képi megjelenítést alkotott. Köszönettel a webmesterünknek, ügyfeleink, látogatóink igen nagy számban érkeznek online világából. A tetszetős, kellemes külsőséget ügyesen ötvözi a megbízó elvárásaival,nlátogatói felhasználhatóság igényeivel. A honlap földrajzi határokat átlépve tökéletes tájékoztatási lehetőség, megfelelő információkkal, online foglalás és fizetési lehetőséggel. Én személy szerint sokszor használom fel az EZ Parkolók honlapját, hivatkozás valamint vevői bizalom építésében"

− Bócsi Endre - EZ Parkolók

"Letisztult, modern, átlátható, könnyen kezelhető weboldalt kértünk és kaptunk. A munka során hamar megtaláltuk a közös hangot, rendkívül rugalmasan és megoldás centrikusan állnak az újabb kihívások elé. Hasznos, kreatív és gyakorlatias tanácsokkal segítették munkánkat. "

− Nikolett - Interfit

"Szakértő céget kerestünk és találtunk, ahol szokatlan gyorsasággal és rugalmassággal fogtak hozzá a fejlesztéshez. Mind az arculat, mind a tartalom tekintetében az igényeinkhez alkalmazkodó javaslatokkal támogatták a közös munkát. Az elkészült honlap napi segítségük nélkül is kiválóan működtethető, az időnként felmerülő egyedi kéréseinket pedig rendkívüli gyorsasággal teljesítik. Örülünk az együttműködésnek, szívesen ajánljuk ezt a csapatot mindazok figyelmébe, akik igényes, pontos, precízen megszerkesztett, magas látogatottságú honlapot szeretnének ügyfeleik elégedettsége és a bevétel-növekedés érdekében!"

− Roberto - Spazio-Bodytech

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! AJÁNLATKÉRÉS