Apa Fia Ing Szettek

Az Apa Fia Ing Szettek egy olyan startup, mely Magyarországon jelenleg egyedülálló. Feladatunk volt az online piacon újként debütáló Apa Fia Ing Szettek arculatának megtervezése, a weboldal elkészítése.

A weboldal elkészítésekor fontos szempont volt, hogy indítani szeretnék az ‘Év Honlapja’ pályázaton! A pályázaton ‘Minőségi díj’-at nyertünk el vele ‘Márkasite’ kategóriában.

A megrendelő felületen lehet kiválasztani az anyag mintáját, az ing fazonját, a megrendelni kívánt méreteket és még akár a gombokat is.

A weboldal kreatív és modern technikával mutatja be a különböző választható anyagokat, hogy közel hozzá a látogatóhoz a kész terméket és a méretsegítővel segíti a vásárlót a megfelelő méret kiválasztásához.

A weboldal célja, hogy bemutassa a már elkészült ing szetteket és kreatív megoldásaival kedvcsinálóként hasson a látogatóra.

Az Év Honlapja versenyen Minőségi díjat nyert az oldal Márkasite kategóriában.
A zsűri értékelése: “A szerethető ötlet mellett – melynek lényege, hogy a család férfi tagjai egységes mintájú inget vásárolhassanak – a mintaszerű vásárlási folyamat is elnyerte a zsűri tetszését, sok sikert kívánunk az oldal számára a jövőben.”

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! AJÁNLATKÉRÉS